Demonstracija mogućnosti portala - Primeri spomen stranica
  Sa idejom da korisnicima dočaramo sve mogućnosti portala Nezaboravljeni otvoreno je 6 primera spomen stranica. Na njima je postavljen deo sadržaja i taj sadržaj je objavljen na naslovnoj strani. Takodje, spomen stranice su povezane međusobno u grupama po tri.
   
    Šta mogu registrovani korisnici
  Ako se registrujete na portalu moći ćete da:

  - Otvorite spomen stranicu za drage osobe koje su preminule

  - Sami pripremite tekst za umrlicu, čitulju, pomen i sećanje i posle provere i plaćanja postavite ih na naslovnu stranu portala i spomen stranice koje ste vi otvorili. Takodje, forme čitulje, pomena i sećanja koje ste sami pripremili možete uz finansijsku nadoknadu postavljati i na spomen stranicama koje su drugi otvorili.

  - postavite youtube snimak muzike ili pesme koju želite da posetioci portala puste dok gledaju spomen stranicu koju ste otvorili

  - Postavite dodatne fotografije (pored glavne fotografije koja se već nalazi iznad imena i prezimena).

  - Upravljate svim sadržajima koji se nalazi na spomen stranici (brišete i menjate slike i video klipove, brišete poruke uspomena koje su drugi postavili u knjizi uspomena ako Vam se ne svidjaju).

   
 • 15/05/2021

  Preminula novinarka RTS-a Milica Milanović

  Novinarka RTS-a Milica Milanović preminula je u 37. godini, javili su domaći mediji. Više informacija možete pronaći na linku.
   
 • 15/05/2021

  Preminuo legendarni pevač Đorđe Marjanović

  Legendarni pevač Đorđe Marjanović preminuo je u 89. godini života, od posledica koronavirusa, javili su domaći mediji. Više informacija možete pronaći na linku.
   
 • 13/05/2021

  Preminuo Milan Kosanović, sportski direktor FK Vojvodina

  Milan Kosanović preminuo je u novosadskoj bolnici u 51. godini života, od posledica korona virusa, javili su domaći mediji. Više informacija možete pronaći na linku.
   
 • 10/05/2021

  Preminuo Bratislav Braca Petković, bivši ministar u Vladi Republike Srbije

  Pozorišni režiser, dramaturg i nekadašnji ministar kulture u vladi Republike Srbije Bratislav Braca Petković preminuo je sinoć u 73. godini, javili su doma'i mediji. Više informacija možete pronaći na linku.
   
 • 28/04/2021

  Preminuo kompozitor Aleksandar Banjac

  Poznati klavijaturista, kompozitor i aranžer, Aleksandar Banjac (45) iznenada je preminuo, javili su domaći mediji. Više informacija možete pronaći na linku.
   
 • 24/04/2021

  Preminuo poznati srpski i evropski slikar Miloš Šobajić

  Poznati srpski i evropski slikar Miloš Šobajić imao je koronavirus, a preminuo je sa 76 godina, javili su domaći mediji. Više informacija možete pronaći na linku.
   
 • 24/04/2021

  Preminuo Saša Savić Švaba, vođa Noćnih vukova u Srbiji

  Saša Savić je iznenada preminuo od posledica infarkta u 44. godini, javili su mediji. Više informacija možete pronaći na linku.
   
 • 06/04/2021

  Preminuo Predrag Živković Tozovac

  Legendarni pevač narodne muzike Predrag Živković Tozovac preminuo je u utorak, 6. aprila, od posledica korona virusa u 86. godini. Više informacija možete pronaći na linku
   
 • 15/03/2021

  Preminuo poznati muzičar i bubnjar Dragoljub Đuričić

  Poznati muzičar Dragoljub Đuričić (68) preminuo je danas u bonici "Dragiša Mišović" u Beogradu od posledica koronavirusa, javili su domaći mediji. Rođen je na Cetinju 10. februar 1953. Svirao je u “Yu Grupi”, “Leb i solu”, “Kerber”, bio je i bubnjar Zdravka Čolića i Đorđa Balaševića. Više informacija možete pronaći na linku.
   
 • 13/03/2021

  Preminuo Obren Joksimović, hirurg i bivši ministar zdravlja

  U Beogradu je danas od posledica koronavirusa preminuo hirurg i bivši ministar zdravlja Obren Joksimović, javili su domaći mediji. Bio je i narodni poslanik u Skupštini Jugoslavije, kasnije Srbije i Crne Gore, kao i ministar zdravlja u Vladi Zorana Đinđića. Više informacija možete pronaći na linku.
   
 • 08/03/2021

  Preminuo poznati kragujevački i srpski 3D karikaturista Milivoje Obrenović Lija

  Poznati kragujevački i srpski karikatuirista Milivoje Obrenović Lija, preminuo je danas iznenada u 67 godini javili su domaći mediji. Lija je bio jedini karikaturista u Srbiji, koji je decenijama izrađivao 3D karikature – figurine od beolina. Više informacija možete pronaći na linku.
   
 • 08/03/2021

  Od posledica kovida 19 preminuo lekar iz Kliničkog centra u Nišu, Boban Rajković

  Od posledica kovida 19 preminuo je još jedan lekar, Boban Rajković (32) koji je radio u Kliničkom centru Niš, preneli su domaći mediji. Dr Rajković bio je specijalizant interne medicine u KC Niš. Prema podacima Sindikata lekara i farmaceuta od početka epidemije koronavirusa do sada je u Srbiji preminulo najmanje 110 lekara. Više informacija možete pronaći na linku.
   
 • 07/03/2021

  Preminuo muzičar Aleksandar Sanja Ilić

  Muzičar Aleksandar Sanja Ilić, osnivač grupe "Balkanika", preminuo je danas u 70. godini života, a prema navodima domaćih medija bolovao je od kovida 19. Više informacija možete pronaći na linku.
   
 • 07/03/2021

  Preminuo glumac Boris Komnenić

  Glumac Boris Komnenić preminuo je posle teške bolesti u 64. godini, javili su domaći mediji. Prvak drame u Narodnom pozorišu u Beogradu rođen je 29. marta 1957. godine u Puli. Posle gimnazije, koju je završio u rodnom gradu, upisao je Fakultet dramskih umetnosti, a član Narodnog pozorišta postao je 1984. godine, Njegova najpoznatija uloga na televiziji je bila lik Saše Guze Popadića u seriji "Bolji život". Više informacija možete pronaći na linku.
   
 • 01/03/2021

  Preminuo legendardni košarkaš Milenko Savović

  Bivši srpski košarkaš Milenko Savović preminuo je u 61. godini, prenose mediji. Karijeru je počeo 1977. u Partizanu, a za crno-bele je igrao 12 sezone i bio kapiten kluba, da bi posle odlaska po sezonu proveo u Granadi i Vojvodini. Više informacija možete pronaći na linku.
   
 • 19/02/2021

  Preminuo Đorđe Balašević

  Naš poznati kantautor Đorđe Balašević preminuo je danas u 67. godini, javljaju domaći mediji. Balašević je pre tri dana primljen na Infektivnu kliniku gde se lečio od upale pluća. Više informacija možete pronaći na linku.
   
 • 17/02/2021

  Preminuo legendarni roker Branko Marušić Čutura

  Muzičar Branko Marušić Čutura, jedan od pionira rokenrola na području nekadašnje Jugoslavije, preminuo je danas u 82. godini u Beogradu, prenosi portal Nova.rs. Više informacija možete pronaći na linku
   
 • 09/02/2021

  Preminula Aleksandra Cimeša, nekadašnja šampionka Srbije u fitnesu i bodibildingu

  Nekadašnja šampionka Srbije u fitnesu i bodibildingu, Aleksandra Cimeša, preminula je u svojoj 40. godini, javljaju domaći mediji. Više informacija možete pronaći na linku.
   
 • 08/02/2021

  Od posledica kovida 19 preminuo još jedan lekar, ukupno više od 100

  Mediji javljaju da je od posledica kovida 19, u 65. godini života preminuo dr Miodrag Jorović, hirurg iz Čačka. Prema podacima Sindikata lekara i farmaceuta od posledica zaraze koronevirusom u Srbiji je umrlo više od 100 lekara. Više informacija možete pronaći na linku.
   
 • 31/01/2021

  Od posledica kovida 19 preminulo još dvoje lekara

  Od posledica koronavirusa preminule su dr Irena Milić, psihijatar iz Niša i dr Renata Saić Eminović, specijalista anesteziologije, koja je radila u Beogradu, saopštio je Sindikat lekara i farmacetua Srbije, preneli su domaći mediji. Više informacija možete pronaći na linku.
   
 • 26/01/2021

  Preminula Rialda Kadrić, poznata po ulozi Marije iz Žikine dinastije

  Jugoslovenska glumica Rialda Kadrić, najpoznatija po ulozi Marije u filmskom serijalu "Žikina dinastija", preminula je danas u 58. godini života, preneli su domaći mediji. Više informacija možete pronaći na linku.
   
 • 25/01/2021

  Od posledica kovida 19 preminuo Predrag Marić

  Dugogodišnji načelnik Sektora za vanredne situacije i pomoćnik ministra unutrašnjih poslova Predrag Marić izgubio je noćas bitku sa koronavirusom sa kojim se borio od kraja decembra. Više informacija možete pronaći na linku.
   
 • 24/01/2021

  Preminuo Davorin Darko Ribnikar

  Davorin Darko Ribnikar, novinar u penziji i unuk Vladislava Ribnikara, osnivača dnevnog lista Politika, preminuo je u 82. godini. Sahranjen je u petak u Beogradu na Novom groblju, saopštili su porodica i supruga Darka Ribnikara, Ljiljana, prenosi N1. Više informacija možete pronaći na linku.
   
 • 22/01/2021

  Preminula glumica Mira Furlan

  Legendarna jugoslovenska glumica Mira Furlan umrla je u sredu 20. januara u 65. godini, objavljeno je na njenom zvaničnom Tviter nalogu, a preneli su domaći mediji. Više informacija možete pronaći na linku.
   
 • 20/01/2021

  Preminuo Danial Jahić, legenda srpske atletike

  Nekadašnji dvoranski rekorder Jugoslavije u skoku udalj Danial Jahić preminuo je u 42. godini, javili su domaći mediji. Više informacija možete pronaći na linku.
   
 • 19/01/2021

  Preminuo infektolog prof. dr Stevan Baljošević

  Prof. dr Stevan Baljošević, poznati jugoslovenski i srpski infektolog, preminuo je u 82. godini posle duže i teške bolesti, javili su mediji. Više informacija možete pronaći na linku.
   
 • 16/01/2021

  Od posledica kovida 19 preminuo Prof. dr Željko Marković

  Prof. dr Željko Marković, specijalista radiologije u Kliničkom Centru Srbije, preminuo je noćas na Infektivnoj klinici od koronavirusa, javili su domaći mediji. Dr Marković je bio dugogodišnji direktor Klinike za radiologiju KCS i profesor na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Više informacija možete pronaći na linku.
   
 • 16/01/2021

  Od posledica kovida 19 preminuo psihijatar Branislav Filipović

  Profesor Branislav Filipović, specijalista psihijatrije i dugogodišnji upravnik Instituta za anatomiju Medicinskog fakulteta u Beogradu, preminuo je danas u KBC "Dragiša Mišović" u 59. godini od komplikacija usled kovida 19, javili su domaći mediji. Više informacija možete pronaći na linku.
   
 • 15/01/2021

  Preminuo dr Vojislav Magdić, anesteziolog iz Negotina

  Dr Vojislav Magdić, specijalista anesteziologije i reanimacije u Zdravstvenom centru Negotin preminuo je u svojoj 58 godini, javili su domaći mediji. Više informacija možete pronaći na linku.
   
 • 15/01/2021

  Preminuo legendarni košarkaški trener Mihajlo Miki Vuković

  Legendarni košarkaški trener Mihajlo Miki Vuković preminuo je u 76. godini u Valensiji, saopštio je istoimeni španski košarkaški klub na svom sajtu, prenose naši mediji. Više informacija možete pronaći na linku.
   
 • 14/01/2021

  Od posledica kovida 19 preminuo Aleksandar Jovanovski, lekar iz Šapca

  Od posledica korona virusa, u Zemunu, preminuo je Aleksandar Jovanovski (58), lekar iz Šapca. Dr Aleksandar Jovanovski, kako javljaju podrinske.com, bio je internista reumatolog, načelnik službe Interne medicine u bolnici u Šapcu. Izgubio je bitku sa bolešću, tako što je iz crvene zone otišao u bolesnički krevet.
   
 • 13/01/2021

  Poslednji bilans preminulih zdravstvenih radnika od posledica koronavirusa

  Mediji javljaju da je u Srbiji prema do sada raspoloživim podacima od posledica koronavirusa preminulo 73 doktora medicine i stomatologije, jedan magistar farmacije iz zdravstvene ustanove i 32 medicinske sestre i tehničara. Više informacija možete pronaći na linku.
   
 • 13/01/2021

  Preminuo čuveni košarkaški trener Borivoje Bora Cenić

  Čuveni košarkaški trener Borivoje Bora Cenić preminuo je u sredu u Beogradu u 91. godini, saopšteno je iz Udruženja košarkaških trenera Srbije. Više informacija možete pronaći na linku.
   
 • 11/01/2021

  Od posledica kovida 19 preminula medicinska sestra Vera Petrović

  Mediji javljaju da je medicinska sestra Vera Petrović sa Instituta za majku i dete "Dr Vukan Čupić" preminula od koronavirusa 2. januara. Više informacija možete pronaći na linku.
   
 • 11/01/2021

  Od posledica kovida 19 preminuo dr Goran Ivanović, dugogodišnji direktor Doma zdravlja u Rači

  Posle duže od mesec dana borbe protiv koronavirusa preminuo je dr Goran Ivanović (1961-2021), specijalista opšte medicine i dugogodišnji direktor Doma zdravlja u Rači. Dr Goran Ivanović je 73. lekar koji je od početka pandemije preminuo od koronavirusa. Više informacija možete pronaći na linku.
   
 • 10/01/2021

  Od posledica kovida 19 preminuo cenjeni požarevački internista dr Vladislav Todorović

  Istaknuti požarevački internista dr Vladislav Todorović (59), nakon više od mesec dana borbe sa koronavirusom preminuo je tokom jučerašnjeg dana, preneli su mediji. Doktor Todorović je 71. lekar, koji je preminuo od korone u Srbiji. Više informacija možete pronaći na linku.
   
 • 09/01/2021

  Preminuo Petronije Pera Zimonjić

  Profesor Petronije Pera Zimonjić, jedan od velikana srpske košarke i pionira u radu sa igračima na fizičkoj pripremi, preminuo je danas u 79. godini. Vest je saopštio košarkaški klub Crvena zvezda a preneli su mediji. Više informacija možete pronaći na linku.
   
 • 08/01/2021

  Od posledica kovida 19 preminula dr Zvezdana Starčević

  Mediji javljaju da je na Božićno jutro, posle višenedeljne borbe sa Covidom-19, preminula je dr Zvezdana Starčević, istaknuti dečiji hirurg iz Novog Sada. Zvezdana Starčević je rođena 1969. godine u Novom Sadu, gde je završila Medicinski fakultet, a potom i specijalizaciju iz dečije hirurgije. Više informacija možete pronaći na linku.
   
 • 08/01/2021

  Od posledica kovida 19 preminula dr Marina Tošić

  Mediji javljaju da je od posledica kovida 19 preminula doktorka Marina Tošić, specijalista opšte medicine u Domu zdravlja u Zrenjaninu, čime se broj preminulih lekara u Srbiji od početka pandemije popeo na 70, prema podacima Sindikata lekara i farmaceuta.
   
 • 08/01/2021

  Preminuo Nenad Stefanović Japanac, basista grupe Bajaga i instruktori i grupe Piloti

  Nenad Stefanović Japanac, nekadašnji basista Bajage i Instruktora, grupe Piloti i drugih pop i rok sastava, preminuo je danas u 62. godini, javljaju mediji.
   
 • 07/01/2021

  Od posledica korone preminula dr Sonja Rakočević, pedijatar sa Kosova

  Bitku sa koronom izgubila je doktorka Sonja Rakočević (47), pedijatar sa Kosova. Ona je preminula u Kliničko Bolničkom centru "Dr Dragiša Mišović".
   
 • 07/01/2021

  Preminula primadona Biserka Cvejić

  Primadona Biserka Cvejić preminula je danas u 98. godini života u Beogradu.
   
 • 06/01/2021

  67 lekara preminulih od korone: da se ne zaborave

  Prema podacima Sindikata lekara i farmaceuta, od korone je preminulo 67 lekara. Spisak imena i prezimena svih 67 lekara možete naći na linku koji vodi ka tekstu na nova.rs.
   
 • 06/01/2021

  Preminuo reditelj Nikola Stojanović

  Poznati filmski reditelj i scenarista, istoričar i teoretičar filma Nikola Stojanović preminuo je u 79. godini, saopšteno je iz Jugoslovenske kinoteke.
   
 • 05/01/2021

  Preminuo medicinski tehničar, Marko Bjelica (41), koji je radio u crvenoj zoni KBC "Bežanijska kosa"

  Medicinski tehničar, Marko Bjelica (41), koji je radio u crvenoj zoni KBC "Bežanijska kosa" i lečio obolele od korone, preminuo je nakon višednevne borbe sa ovim opakim virusom.
   
 • 05/01/2021

  Od posledica korone preminuo anesteziolog dr Nenad Maksimović

  Mediji javljaju da je dr Nenad Maksimović, anesteziolog star 37 godina, izgubio bitku sa koronavirusom. Ovaj mladi stručnjak radio je u Kliničkom centru Srbije, a tokom pandemije koronavirusa bio je angažovan u Kliničko-bolničkom centru "Dr Dragiša Mišović", gde je i preminuo.
   
 • 04/01/2021

  Poznate ličnosti koje su preminule u 2020. godini (hronološkim redom)

  Neda Arnerić (glumica), Dragoljub Žarković (novinar i urednik), Ljiljana Petrović (pevačica), Miroljub Trošić (glumac), Zoran Modli (radio voditelj), Zdenka Vučković (pevačica), Milica Ostojić (pevačica), Borislav Bora Stanković (košarkaški trener i funkcioner), Radomir Antić (fudbalski stručnjak), Branislav Mijatović Mija (muzičar), Dobrivoje Topalović (pevač), Srđan Gajić (pevač), Isidora Bjelica (književnica), Rajko Dujmić (kompozitor), Goran Paskaljević (režiser), Isidora Žebeljan (kompozitor), Bora Drljača (pevač), Dragan Jovičić (glumac), Mirko Babić (glumac), Krunoslav Kićo Slabinac (pevač i kompozitor), Ivan Bekjarev (glumac), Mustafa Nadarević (glumac), Bojan Zlatanović Tokan (muzičar), Mikica Zdravković (muzičar), Miroslav Miša Aleksić (muzičar), Miroljub Jovanović – Mika Tambura (muzičar), Džej Ramadanovski (pevač), Tihomir Arsić (glumac), Borivoje Kandić (glumac), Dragan Janjić (novinar i urednik).
   
 • 03/01/2021

  Preminuo Zdenko Duplančić, pukovnik avijacije u penziji, legendarni partizanski borac

  Zdenko Duplančić, učesnik Narodno oslobodilačke borbe, član predsedništva SUBNOR Srbije i pukovnik avijacije u penziji preminuo je u četvrtak (31.12.2020.) u 92. godini
   
 • 02/01/2021

  Preminuo Zoran Mirašević, poznati niški ugostitelj

  Poznati niški ugostiteljski i turistički radnik Zoran Mirašević preminuo je u 64. godini u Nišu. Više informacija možete naći na linku koji vodi na vest Nova.rs.
   
 • 01/01/2021

  Preminuo reditelj, dramaturg i esejista Dušan Jovanović

  Reditelj, dramaturg i esejista Dušan Jovanović preminuo je u 82. godini, javljaju slovenački mediji.